Om oss

Ljud med mera AB är ett tjänsteföretag som erbjuder helhetslösningar till evenemang. Vi bistår med ljud, ljus, bild samt tekniker för att skapa ett så minnesvärt event vi bara kan.

Ljud med mera startade år 2002 och har sedan dess växt till sig ordentligt, både i utrustning och erfarenhet. Vi utgår ifrån Göteborg och Stockholm och levererar våra tjänster till hela Sverige, ibland kliver vi även över landsgränserna och ser då hela Europa som arbetsfält. Storleken på tillställningarna varierar liksom uppdragens karaktär. Det kan vara en monter på en mässa, en intern konferens eller en stor lansering av ny produkt, men oavsett så besitter vi både utrustningen och kompetensen för att genomföra vad som efterfrågas. Vår största styrka är att vi behärskar både ljud- ljus samt bildtekniken. Det gör oss till en pålitlig och trygg helhetsleverantör!

Vi älskar nöjda kunder och därför ger vi alltid full gas vid varje uppdrag för att du alltid ska få det du önskar, och förhoppningsvis lite till.

De flesta av våra kunder är inte intresserade av tekniska termer, utan låter oss bestämma vilken utrustning som bäst täcker behovet. Men för er som gärna snackar modellbeteckningar eller vill torrhyra utrustning så är ni givetvis välkomna att höra av er!